Interne competitie

Interne competitie

2e periode 18/19

27 november

Het eerste team speelt gelijk tegen HSP/Veendam

26 november

Het KNSB-team verliest weer net, nu van Schaakwoude.
Nagekomen nieuws van de bekerteams: het KNSB-team wint en het NOSBO-team is uitgeschakeld.

23 november

Weer 4-4 voor het tweede en derde team samen. Maar nu andersom. Het derde versloeg DAC 2 met 3-1 en het tweede verloor met dezelfde score van HSP/Veendam 2.

7 november

Loting kwartfinale interne beker
Spelers 2e en 3e NOSBO-team: let op, er komt een nieuwe indeling in de 2e klasse, vandaag of morgen op de NOSBO-site. We gaan verder in 2 poules van 8, klasse 2A (met Hgv 3) en 2B (met Hgv 2). Eerstvolgende wedstrijd is in de week van 19 november.

5 november

Het KNSB-team heeft nipt verloren van Haren&Oostermoer
Het eerste NOSBO-team heeft net gewonnen van ESG 1
En een nieuwe ratinglijst

31 oktober

Het tweede en het derde NOSBO-team hebben een 4-4 gelijkspel bereikt tegen resp. HSP/Veendam 4 en de Paardensprong 1. Alleen wist het derde maar een halfje te scoren en gaf het tweede er een af.

10 oktober

Het eerste NOSBO-team heeft de eerste wedstrijd in de Hoofdklasse verloren van Lewenborg
Het KNSB-team heeft gewonnen van HSP/Veendam

Het KNSB-team heeft de eerste wedstrijd in de nieuwe KNSB-competitie verloren
Uitslagen eerste ronde interne beker en indeling tussenronde
Marc Snuverink en Jan Peek hebben de cursus in Meppel gevolgd en zijn nu Scheidsrechter 1. Gefeliciteerd.

11 augustus

Er wordt een Cursus Scheidsrechter georganiseerd in onze omgeving. In Meppel

--> Deze pagina is opgeschoond, oudere nieuwsitems vindt u via de indexpagina van het oude nieuws