Interne competitie 2016-2017

PAGINA IN OPBOUW

Terug naar de hoofdpagina Interne competitie

Algemeen

De interne competitie is verdeeld in 3 perioden van 11 ronden. We spelen in 2 groepen van ongeveer gelijke grootte volgens systeem Boon. Aan het eind van een periode degraderen in principe de laatste 3 en promoveren de hoogste 3 van de tweede groep, tenzij dat er meer of minder moeten worden doordat de groepsgrootte toe- of afneemt.
Nieuwe leden beginnen in de laagste groep, tenzij duidelijk is door eerdere prestaties bij andere clubs of tijdens de eerste kennismaking dat plaatsing in een hogere groep gerechtvaardigd is.

Puntentelling

Partijresultaten Niet gespeeld
winst 5 afgemeld 2
remise 3 regl. Winst 5
verlies 1 regl. Verlies 0
externe partij 3,5 afwezig z.k. 0
oneven 4

Per periode wordt bij de behaalde score nog 2x het aantal gespeelde partijen (intern en extern) bijgeteld voor de 1e groep en deze periodetotalen worden weer opgeteld tot een eindranglijst. De hoogste op die lijst is clubkampioen.

Bij gelijk eindigen beslist in de periodestand de SB-score, in de eindstand de plaats in de laatste periode.

Uitslagen en standen

Eindstand interne competitie 2016-2017

Eindstand eerste periode sept. - nov. 2016

Uitslagen eerste periode

Eindstand tweede periode dec. 2016 - mrt 2017

Uitslagen tweede periode

Eindstand derde periode mrt. - juni 2017

Uitslagen derde periode

Naar index oude uitslagen intern

Eindstand interne competitie 2016-2017

Nr Naam Score Prt W R V ExtP1P2
1Marten Berghuis 212,02723316A1A1

Voor de totaalscore zijn bij spelers in de A-groep per periode 2 punten per gespeelde partij (intern en extern) opgeteld.

Eindstand eerste periode

Nr Naam Score Prt W R V SBgr BRtg TPR