Links

Hoewel wij links naar andere sites verzorgen, is Schaakclub Hoogveen niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites. Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze sites, kunt u contact opnemen met de beheerders van deze sites.
Vind u echter dat de link naar één van deze sites hier niet thuishoort, dan kunt u een bericht sturen naar de internetredactie van schaakclub Hoogeveen.
adres:webmaster at schaakclub-hoogeveen.nl
Er zal dan bekeken worden of de link gehandhaafd blijft of verwijderd wordt.
En natuurlijk zijn suggesties voor nieuwe links daar van harte welkom!

Bonden

FIDE European Chess Union
KNSB Koninklijke Nederlandse schaakbond NOSBO

Schaakclubs in de omgeving

Kijk uit - Balkbrug Schaakclub Assen Schaakclub Het KasteelHet Kasteel

ESG Emmen
Meppeler Schaakvereniging (MSV)
Schaakclub Dwingeloo
De volgende schaakclubs in de omgeving hebben geen website: Zuidwolde, VOG Elim (Als dit toch het geval mocht zijn, graag de url naar de webmaster.)

Andere schaaksites

Univé schaaktoernooi Hoogeveen

Sites die schaken niet als onderwerp hebben

Digitale stad Hoogeveen   startpagina over Drenthe
UseIt.com De website van Jakob Nielsen, een autoriteit op het gebied van het ontwerpen van websites. Iedereen die websites bouwt of ontwerpt, zou deze site grondig moeten bestuderen. Vooral de Alertbox Columns zijn zeer interessant.