Interne competitie

Interne competitie

1e periode 22-23

Nieuws

Het bestuur van de Schaakclub Hoogeveen nodigt de leden uit voor de jaarvergadering
op dinsdag 30 augustus 2022 om 19:45 uur in Salawaku.

4 augustus

Ons eerste team in de KNSB-competitie verliest nipt van kampioen Spassky’s

Het nieuwe jaarprogramma, te bereiken via het menu

Uitslagen en eindstand Zomerschaak

Ons eerste team in de KNSB-competitie wint dik van Groningen 3

Ons tweede team in de KNSB-competitie wint dik van Groningen 5

Ons eerste team in de KNSB-competitie verliest net van Hardenberg.

Nagekomen uitslag en verslag van de laatste wedstrijd van ons eerste team in de NOSBO-competitie.

Een zonnige dag voor ons Paastoernooi! Uitslagen en verslag vindt u hier ...
En een bak foto’s van Harry Gielen

Uitslagen en loting van de bekercompetitie.

31 maart

Bekers voor de jeugd in Emmen .
En uitslagen Snelschaak

23 maart

Het eerste team NOSBO-competite wint de inhaalwedstrijd tegen Het Kasteel 1 met 5-3.

13 maart

Bekers voor Hoogeveen bij de NOSBO jeugdkampioenschappen!
De teams in de KNSB-competitie hebben dik verloren. Het eerste met 2-6 van Staunton 2, het tweede met 1½-6½ van Schaakcombinatie Leeuwarden 1

2 maart

Het eerste team NOSBO-competite verliest met 1-7 van Groninger Combinatie 1.

18 februari

Een nieuw programma , met o.a. de nieuwe data voor de nog in te halen competitiewedstrijden.

13 februari

Het eerste NOSBO-team verliest met 6-2 van Assen 1, het tweede verliest met 1-3 van Assen 3.

6 februari

Het eerste KNSB-team verliest met 6½-1½ van HSP/Veendam, het tweede wint met 4½-3½ van Assen 3 .

2 februari 2022

Uitslagen en loting van de bekercompetitie.

20 december

Het eerste NOSBO-team wint van SISSA 2 in een wegens omstandigheden en tegen een welwillende tegenstander op zaterdagmiddag gespeelde ronde.

Het tweede KNSB-team verliest nipt van SISSA 3 in de derde ronde.
De wedstrijd van het eerste tegen Spassky’s is uitgesteld

Het eerste KNSB-team wint van Schaakwoude in de derde ronde.
Het tweede verliest van TAL

23 oktober

Het KNSB-bekerteam is in de eerste ronde uitgeschakeld door Winterswijk in de eerste ronde.

13 oktober

Het eerste team heeft verloren van Max Euwe 3 in de tweede ronde en
het tweede team speelde gelijk tegen Groninger Combinatie 6 in hun eerste ronde van de KNSB-competitie.

18 september

Het eerste team heeft het externe seizoen 2021-2022 geopend met een prachtige score in de eerste ronde van de KNSB-competitie.

8 september

Het seizoen 2021-2022 is geopend met de eerste ronde van de interne bekercompetitie

5 juni 2021

Besher Mousa Noordelijk Jeugdkampioen t/m 9 jaar

10 mei 2021

Alles heeft stilgelegen, behalve soms het jeugdschaak dat volgens uw webmaster vrijwel geheel in de open lucht heeft plaatsgevonden. In september, een paar ronden in december en eind april. Luuk Engels is kampioen geworden. voor uitslagen en standen klik de button bovenaan de pagina.

14 oktober

Het programma voor de tweede bekerronde is bekend

7 oktober

Het programma voor de KNSB-competitie 2020-2021 is bekend