Schaakclub Hoogeveen

Communicatie

De vereniging houdt op verschillende manieren contact met de buitenwereld en zorgt er ook voor dat ook buiten de clubavond om het contact tussen de leden bevorderd wordt. De vereniging mag zich gelukkig prijzen dat zij al jaren de gelegenheid krijgt het nieuws over de club in Hoogeveen en omstreken bekend te maken door het inzenden van nieuwsberichten in de Hoogeveensche Courant.

Natuurlijk verschijnt er al jaren het clubblad Aanzet dat de laatste jaren 5 6 maal per jaar verschijnt met alle uitslagen, standen, verslagen van externe wedstrijden, maar ook eigen partijen, columns, herinneringen uit de oude doos en anekdotes.

Ook deze website is na een lange opstarttijd een middel om onderling en met de leden te communiceren. Bezoekers zijn van harte welkom om hun mening of opmerking achter te laten in het (nog op te zetten) gastenboek.

nov. 2009: aanzet tot nieuwe website

Voor uitgebreider contact kan men ook contact opnemen met het bestuur via telefoon of e-mail. Het is de bedoeling dat hier ook een inventarislijst komt van de bibliotheek van de vereniging. De hoogtepunten (of dieptepunten) op de 64 velden kan elk lid dan de wereld laten zien op de (nog toe te voegen) pagina partijen. Mogelijk wordt nog een pagina toegevoegd met schaakproblemen; wellicht wil onze oud-kampioen A. van der Kooij hier nog eigen werk presenteren.