Interne competitie

1e periode 21-22

Jeugdcompetitie

Schaak-off
Hoogeveen doet mee aan het Schaak-off evenement van de KNSB.
een wedstrijd voor clubleden en belangstellenden die wel eens willen meemaken hoe het is om aan een bord bij een schaakclub een paar partijen te spelen.
Niet-leden melden zich via bovenstaande link, leden die willen meedoen (er moeten toch tegenstanders zijn!) melden zich bij Marten of Jeroen.
De wedstrijd is op de clubavond op 21 september vanaf 19.45 uur

18 september

Het eerste team heeft het externe seizoen 2021-2022 geopend met een prachtige score in de eerste ronde van de KNSB-competitie.

8 september

Het seizoen 2021-2022 is geopend met de eerste ronde van de bekercompetitie

5 juni 2021

Besher Mousa Noordelijk Jeugdkampioen t/m 9 jaar

1 mei 2021

Alles heeft stilgelegen, behalve soms het jeugdschaak dat volgens uw webmaster vrijwel geheel in de open lucht heeft plaatsgevonden. In september, een paar ronden in december en eind april. Luuk Engels is kampioen geworden. voor uitslagen en standen klik de button bovenaan de pagina.

Het programma voor de tweede bekerronde is bekend

Het programma voor de KNSB-competitie 2020-2021 is bekend

10 september 2020

Het seizoen 2020-2021 is weer (coronaproof) van start gegaan met de 1e ronde beker